STORITVE
od 1.280 €
od 6.800 €
od 350 €
ORALNA KIRURGIJA
od 60 €
PARADONTOLOGIJA
od 60 €
od 60 €
BELJENJE ZOB
od 350 €
ORTODONTIJA
BONDING
CENIKSPOZNAJTE NASSVETUJEMOKONTAKT

Ortodontija

BREZPLAČEN PRVI PREGLED

vključno z načrtom zdravljenja ter predračunom

Ortodontija se osredotoča na zdravljenje nepravilnega ugriza (malokluzije), ki je lahko posledica neustreznega razmerja čeljusti, nepravilne postavitve zob ali obojega.

Ortodontsko zdravljenje ni le estetskega značaja, temveč je njegov namen, da so zobje obeh čeljusti pravilno razporejeni in nemoteno opravljajo svojo funkcijo. Pravilen ugriz je namreč predpogoj za zdravje ustne votline in preprečuje:

 • nastanek zobne gnilobe (kariesa)
 • bolezni dlesni
 • težave pri pravilnem izgovarjanju določenih besed
 • težave pri žvečenju hrane
 • izgubo zob
 • težave s čeljustnimi sklepi
NAROČITE SE NA PREGLED & PRIPRAVO NAČRTA

Spoznajte še več informacij o ortodontiji

Kdo je ortodont?

Ortodont je zobozdravnik, ki je po končanem študiju za splošnega zobozdravnika opravil še specializacijo za ortodontsko zdravljenje. Ukvarja se s problematiko in zdravljenjem nepravilnih razmerij v čeljusti in z nepravilno postavitvijo zob. Položaj naših zob je ključnega pomena za njihovo pravilno funkcijo, estetiko in dobro oralno zdravje. Ortodontsko zdravljenje pomaga pri vzdrževanju ustne higiene, omogoča lažje prehranjevanje ter zagotavlja lep nasmeh, boljši videz in posledično večjo samozavest in dobro počutje.

Ali potrebujemo ortodontsko zdravljenje, bo presodil prav ortodont. Pri otrocih moramo poskrbeti, da je obisk pri ortodontu pravočasen. Primeren je obisk ortodonta v zgodnjem otroštvu, se pravi pred osmim letom, najkasneje pa pri dopolnjenem devetem letu.

Ortodontski aparat ni namenjen samo otrokom in mladostnikom, temveč uravnava postavitev zob tudi pri odraslih. Uravnavanje zob iz estetskega vidika se pri odraslih pogosto kombinira s fasetami in profesionalnim beljenjem.

Bojazen, da bo ortodontski aparat oviral normalno prehranjevanje, je odveč. Izločiti moramo samo vnos določene trdne hrane. Jemo lahko slane in sladke izdelke, zelenjavo in sadje, priporočljivo pa je, da trdno ter lepljivo hrano in tudi oreščke nadomestimo z izdelki mehkejše strukture.

Obisk pri ortodontu je priporočljiv, četudi menimo, da ne potrebujemo posega ali zdravljenja. Zaradi nepravilnega ugriza namreč zelo pogosto prihaja do težav z dlesnimi in kopičenja zobnega kamna. Ortodonta obiščimo, če imamo kljub dobri ustni higieni težave z dlesnimi ali zobnim kamnom, saj nam bo specialist ortodont zagotovil duševni mir in poskrbel za naš videz in zdravje.

Vrste ortodontskih aparatov

Ortodontski aparati so lahko fiksni ali snemljivi. Obstaja veliko različnih fiksnih in mobilnih naprav, ki služijo za premikanje zob. Aparati vplivajo na mišično aktivnost in rast čeljusti. Delujejo z nežnim pritiskom in silo na zobe in čeljusti.

Snemljivi zobni aparat lahko v času zdravljenja jemljemo iz ust. Deluje lahko na eno ali obe čeljusti. Pri zdravljenju s takšnimi aparati je zelo pomembno, da upoštevamo ortodontova navodila in jih nosimo v ustih dovolj časa, da bi bilo zdravljenje hitro in učinkovito. Če navodil ne bomo upoštevali, se bo zdravljenje podaljšalo.

Med snemljive ortodontske aparate spadajo:

 • aktivne snemljive plošče
 • ustnični odbijač (lip bumper)
 • miofunkcionalni aparat
 • vratni elastični teg
 • prozorne folije (nevidni ortodontski aparati Invisalign)

Fiksnih aparatov v času zdravljenja ne moremo sneti, saj so pritrjeni na zobe in zagotavljajo, da se zobje pod vplivom sile premikajo v načrtovani položaj.

Aparat je sestavljen iz obročkov, žičnega loka in breketov (zvezdic). Obroči so pritrjeni na šestice in sedmice in služijo kot opora, breketi ali zvezdice pa se prilepijo na sprednjo površino preostalih zob in so z ligaturami (gumicami) povezani z žičnim lokom. Zategovanje loka ustvarja napetost v zobeh, kar omogoča, da se zob postopoma premakne v pravi položaj. Žični lok se po obrabi nadomesti z novim, kar se zgodi v povprečju enkrat mesečno. Breketi so lahko kovinski (jekleni), brezbarvni keramični ali kompozitni. Najpogosteje so uporabljeni kovinski breketi, saj so najbolj učinkoviti in imajo najboljše lastnosti, moteča pa je barva kovine. Keramične in kompozitne zvezdice so bolj estetske (manj vidne), vendar lahko pri njihovi odstranitvi pride do poškodbe sklenine.

Pogosta vprašanja o ortodontiji

Kateri način zdravljenja izbrati? Se odločiti za brekete ali nevidni ortodontski aparat (Invisalign)?

Vsak način zdravljenja ima svoje prednosti. Prozorne folije so praktično nevidne; zobe je enostavno očistiti, saj lahko folije snamemo. Zdravljenje se izvede v krajšem času. Vendar pa lahko s fiksnimi ortodontskimi aparati zdravimo več anomalij.

Kako dolgo traja zdravljenje?

Trajanje zdravljenja je odvisno od težav posameznega pacienta oziroma od stopnje nepravilnosti položaja zob. To lahko med pregledom ugotovi ortodont. V povprečju pa zdravljenje traja od enega leta do dveh.

Kdaj se lahko začne zdravljenje z ortodontskimi aparati?

Zdravljenje se lahko začne, ko izrastejo stalni sekalci, in se nadaljuje, dokler so v bočnem predelu še mlečni zobje (to je do sedmega ali devetega leta). V tem času govorimo o zgodnjem zdravljenju s snemljivimi in/ali nesnemljivimi ortodontskimi aparati. Cilj takšnega zdravljenja je uskladiti sile med jezikom in obraznimi mišicami, kar prispeva k pravilni rasti čeljusti, obraza in zob. Zgodnje ortodontsko zdravljenje se lahko začne pred izrastjo vseh stalnih zob ob prisotnosti naslednjih težav:

 • nepravilno medčeljustno razmerje
 • nepravilna rast čeljusti
 • razvade, npr. sesanje dude, prsta, dihanje skozi usta
 • prezgodnja izguba mlečnih zob
 • pomanjkanje ravnovesja med jezikom in obraznimi mišicami
 • tesna postavitev zob
 • močno štrleči sprednji zobje, ko ustnic ni mogoče zapreti brez zategovanja

Katere so prednosti zgodnjega ortodontskega zdravljenja?

 • Otroci pri tej starosti dobro sodelujejo.
 • Medčeljustno razmerje se izboljša, kar ugodno vpliva na normalen razvoj v prihodnosti.
 • Pri otrocih lahko prilagodljivost kosti v času rasti optimalno izkoristimo.
 • Izboljša se videz obraza.
 • Če sprednji zobje štrlijo naprej, jih med zdravljenjem premaknemo navznoter in tako postanejo manj izpostavljeni poškodbam.
 • Pri prezgodnji izgubi mlečnih zob ohranimo prostor za izrast stalnih zob.
 • Odpravlja posledice slabih navad oz. razvad.

Kaj je značilno za ortodontsko zdravljenje pri mladostnikih?

Ortodontsko zdravljenje pri mladostnikih traja od 10. do 12. leta pri deklicah in od 12. do 14. leta pri dečkih.

Med zdravljenjem se po potrebi uporabljajo snemljivi ali nesnemljivi ortodontski aparati.

Namen je poravnati zobe in odpraviti neusklajenost medčeljustnih razmerij.

Obstajata dva osnovna razloga za to, da pri mladostnikih ni bilo opravljeno zgodnje ortodontsko zdravljenje.

 1. V otroštvu med sedmim in devetim letom ni bilo skeletnih nepravilnosti, zato zdravljenje ni bilo potrebno.
 2. Ortodontsko zdravljenje je bilo potrebno, vendar ni bilo izpeljano. Slabosti neizpeljanega zdravljenja v času otroštva so sledeče:
 • Izpuščeno je bilo zdravljenje v prvem obdobju, ko otrok aktivno raste.
 • Skeletne nepravilnosti, ki so obstajale takrat, so se verjetno poglobile.
 • Zelo verjetno bo potrebno izvesti ekstrakcijo določenih zob. To v mnogo primerih zaplete in podaljša čas zdravljenja.

Če zgodnje zdravljenje zamudimo, se po izrastu stalnih zob opravi popolno ortodontsko zdravljenje. To je zdravljenje s fiksnimi ortodontskimi aparati in po potrebi z dodatnimi ekstraoralnimi aparati (obrazna maska, vratni elastični teg). Pri deklicah se prične v času med desetim in dvanajstim letom, pri dečkih pa med dvanajstim in štirinajstim letom. Učinkuje na razporeditev zob, usmerja rast čeljusti in popravlja neusklajenost medčeljustnih odnosov. Takšno zdravljenje traja med 24 in 30 meseci.

Trajanje zdravljenja je odvisno od več dejavnikov:

 • resnost težave
 • pacientova starost
 • redni obiski pri ortodontu
 • pripravljenost pacienta na sodelovanje

Ali obstajajo starostne omejitve za ortodontsko zdravljenje?

 Za lep nasmeh in pravilno poravnane zobe ni nikoli prepozno. Aktivna rast skeleta se zaključi pri šestnajstih letih. Ortodontsko zdravljenje po šestnajstem letu pomeni premikanje zob, ne moremo pa več doseči ortopedskega učinka na čeljusti. Pri odraslih je rast čeljusti že zaključena, vsi stalni zobje so izrasli in v zobeh imamo lahko krone, zalivke, lahko je napredovala parodontalna bolezen, nekateri zobje nam lahko manjkajo ipd., zato je potrebno pripraviti individualni načrt zdravljenja.

Zaradi starostnih sprememb čeljusti, zob in ust lahko pride do nekaterih težav, ki zahtevajo posebno pozornost. Pred zdravljenjem, med njim in po njem včasih potrebujejo posebno nego parodontalne strukture (dlesni in kosti okoli zob).

Če pride v tempomandibularnem sklepu do pokanja in bolečine, bosta pred ortodontskim zdravljenjem morda potrebna poseben pregled in terapija.

Premikanje zob je pri odraslih običajno počasnejše kot pri otrocih, kar podaljša trajanje zdravljenja. Zdravljenje pri odraslih traja približno trideset mesecev in je pogosto del kompleksnega načrta, kar pomeni, da nam ortodont zobe najprej poravna, nato pa nam zobozdravnik izdela zobne vsadke, zobne luske ipd. Pri zobozdravstvenem zdravljenju tako sodelujejo:

 • implantologija
 • paradontologija
 • estetska dentalna medicina

Je zdravljenje s fiksnimi ortodontski aparati boleče?

 V glavnem ni boleče. Prvi teden se pojavi nelagodje, morda rahla bolečina in občutek stiskanja zob, vendar te neprijetnosti kasneje izginejo. V tem obdobju je priporočljivo, da ne uživamo trde hrane, da zmanjšamo neprijeten občutek.

 Kaj je retencijski lok in ali ga moramo nositi tudi po zaključku ortodontskega zdravljenja?

Izbiramo lahko med snemljivim retencijskim aparatom ali fiksnim retencijskim žičnim lokom. Po končanem zdravljenju  je treba izdelati retencijski aparat, ki drži zobe, dokler se tkiva okoli njih ne reorganizirajo, saj se v nasprotnem primeru zobje lahko vrnejo v prvotni položaj.

Za stabilnost ugriza je ključna pravilna in dosledna uporaba retencijskega aparata. Priporočeni čas za nošenje za vsakega pacienta posebej določi ortodont. Zavedati se moramo, da lahko to traja od nekaj let pa do konca življenja.

Izbiramo lahko med dvema vrstama nosilcev:

 • snemljivi retencijski aparat, ki ga nosimo med spanjem
 • fiksni retencijski lok, ki je pritrjen na notranjo površino zob

Običajno je to zelo tanka, a zelo močna žica, ki se prilepi na zadnjo površino spodnjih in zgornjih sekalcev ter na podočnike in ne moti govora, prehranjevanja in čiščenja zob.

Ustna higiena zob v času ortodontskega zdravljenja

Predpogoj za kakovostno ortodontsko zdravljenje je vzdrževanje odlične ustne higiene, ki zagotavlja dolgotrajno stabilen rezultat in ohranja vaše zobe zdrave za vse življenje.

Svetujemo čiščenje oblog po vseh glavnih obrokih (dva- do trikrat dnevno) ter po vsakem uživanju sladkarij. Po uživanju sadja ali druge hrane, bogate s kislinami, pa zob vsaj eno uro ne čistimo.

Za osnovno nego svetujemo uporabo navadne ščetke srednje trdote ali električne zobne ščetke, zobne paste s fluoridi, ortodontske ščetke, interdentalne ščetke, zobne nitke in ustne vode.

Redno umivanje zob znatno zmanjša verjetnost nastanka zobnih oblog, kariesa in slabega zadaha.

Kako je v času zdravljenja s fiksnimi zobnimi aparati s prehranjevanjem?

Odsvetujemo uživanje trde hrane, kot so oreščki, kokice, trde sladkarije (bonboni, lizike ipd.), saj lahko npr. ugriz trdega, čeprav sočnega jabolka delno poškoduje ali razcementira nosilce ortodontskega aparata. Trdo hrano (sadje, sendviče ipd.) pred zaužitjem raje narežimo na koščke.

Med zdravljenjem s fiksnimi ortodontskimi aparati ni priporočljivo uživanje sladke hrane z lepljivo strukturo. Najbolje se je je izogibati ali si po jedi vsaj temeljito umiti zobe.

Kontrolni pregledi

Sestavni del zdravljenja so zelo pomembni redni kontrolni obiski pri ortodontu, ki ne pripomorejo samo k hitrejšemu in učinkovitejšemu zdravljenju, temveč pri ortodontu dobimo tudi informacije o tem, kako se v tednih in mesecih zdravljenja spreminja naš nasmeh.

Nevidni ortodontski aparati (Invisalign)

Nevidni sistem Invisalign® je najsodobnejša metoda ortodontskega zdravljenja, ki nudi boljše rezultate za odpravljanje težav zaradi nepravilne pozicije zob in čeljusti. Tako zdravljenje združuje najvišjo možno estetiko in diskretnost z izjemno učinkovitim odpravljanjem lažjih ali težjih ortodontskih nepravilnosti.

Nekoč so bila običajna ortodontska zdravljenja s tradicionalnimi fiksnimi aparati neprijetna in so pri pacientih povzročala nelagodje. Breketi (zvezdice) otežujejo dobro čiščenje vseh površin in nam morda ne dovolijo uživanja nekaterih naših najljubših jedi. Pri sistemu Invisalign® teh težav ni. Opornice so skoraj nevidne in nihče jih ne bo opazil. Gre za zaporedje prozornih plastičnih opornic, narejenih popolnoma individualno. Ortodont nam jih vsaka dva tedna zamenja, tako da se zobje postopoma premikajo. Nositi jih je treba od 20 do 22 ur na dan. Pred jedjo se opornice odstranijo in shranijo v škatlo, da se ne zlomijo in poškodujejo. Med zdravljenjem se nam ni treba odreči hrani nobene vrste. Po jedi in ščetkanju zob moramo opornice ponovno vstaviti. Ob pitju hladnih napitkov opornic ni treba odstranjevati. Ker pa toplota lahko material poškoduje, je opornice bolje odstraniti med uživanjem tople hrane ali napitkov (kave, čaja).

Zdravljenje z nevidni zobnimi aparati zagotavlja optimalne in natančne rezultate v kratkem času. Premikanje zob je zelo šibko: zob se premakne za 0,25 mm in rotira za 2 stopinji na opornico, zato med zdravljenjem z metodo Invisalign® ni dokazov o resorbcijii zobnih korenin. Sile, ki se uporabljajo za zdravljenje z breketi, so običajno 10-krat večje.

Nevidne opornice so narejene iz biokompatibilnega silikona in so praktično neopazne, kar zagotavlja izjemno udobje med nošenjem. Nihče ne bo opazil, da nosimo ortodontski aparat.

Opornice se odstranijo samo med jedjo in ščetkanjem zob. Takšno zdravljenje ne zahteva, da spremenimo svoje prehranjevalne navade, prav tako pa ne moti dobre ustne higiene.

Zdravljenje z nevidnim zobnim aparatom traja od tri do osemnajst mesecev ter je bistveno krajše od tradicionalnih metod, ki trajajo več kot 24 mesecev.

Kaj zagotavlja uspeh zdravljenja z nevidnimi zobnimi aparati?

Kot pri vsakem drugem sistemu je tudi zdravljenje s sistemom Invisalign® odvisno od ustrezne diagnoze in oblikovanja ustreznega načrta zdravljenja. Po drugi strani pa je nujno, da opornice redno nosimo od 20 do 22 ur dnevno.

Za koga je primerno zdravljenje z nevidnimi zobnimi aparati?

Sistem je primeren tako za otroke kot za odrasle. Vsaka ortodontska nepravilnost, ki jo je mogoče zdraviti s fiksnimi ortodontskimi aparati (breketi), bo s sistemom Invisalign® korigirana hitreje, natančneje, udobneje in lažje. Z metodo Invisalign® zlasti pri odraslih popolnoma odpravimo nepravilnosti, ki jih s fiksnim zobnim aparatom ni mogoče odpraviti. Sistem Invisalign® pride v poštev za zdravljenje bolnikov z napredovanim parodontitisom, pri katerih breketi niso uporabni zaradi dvignjenosti zob zaradi izgube kosti. Nadzor premikanja zob je veliko boljši, saj opornice pokrivajo celotno krono zoba, izvajajo manjše sile na zobe in premikanje zob je korpusno (po celotni površini).

Katere so prednosti zdravljenja s sodobno metodo Invsalign® v primerjavi s konvencionalnimi metodami?

 Rezultat zdravljenja z metodo Invisalign® je bolj zanesljiv in predvidljiv, saj sledi načrtu, ki je oblikovan s pomočjo 3D-planerja. Pacient lahko vnaprej vidi končni rezultat prihodnjega zdravljenja. Sila, ki se uporablja za premikanje zob, je 10-krat manjša od sile, ki se uporablja z breketi. Vsaka opornica omogoča premik zoba za le 0,25 mm na teden. Dlesni in kost se ustrezno odzovejo, zahvaljujoč temu nemotenemu gibanju. Rezultati zdravljenja z metodo Invisalign® kažejo na rast kosti, medtem ko pri zdravljenju s fiksnimi aparati obstaja tveganje za izgubo kosti, prav tako pa lahko pri aktiviranju fiksnih aparatov čutimo bolečino. Tega nelagodja pri metodi Invisalign® ni. Prav tako si z lahkoto umivamo zobe in nismo omejeni pri uživanju hrane. Fiksirani nosilci (zvezdice) namreč zadržujejo veliko hrane, njihovo čiščenje je precej težavno, kar vodi do pogostih vnetij dlesni, nastanka demineralizacije zobne sklenine in tveganja za nastanek zobne gnilobe (kariesa). Pri metodi Invisalign® ni urgentnih obiskov pri zobozdravniku zaradi odlepljenega nosilca (zvezdice), iztaknjene žičke in ran na sluznici.

Rešitve za pogoste težave

Imate vnete dlesni?

Pri vnetih dlesnih oz. gingivitisu je pomembno ohranjanje dobre ustne higiene. Redno ščetkanje zob, uporaba zobne nitke in ustne vode lahko pomagajo zmanjšati vnetje. Obiščite nas, da ocenimo stanje gingivitisa in vam svetujemo ustrezno zdravljenje.

Vas boli zob?

Če vas boli zob, je najbolje, da čim prej obiščete zobozdravnika. V tem času lahko poskusite izpirati usta s toplo slano vodo, pomagate si lahko z blagimi protibolečinskimi zdravili (npr. na osnovi paracetamola), obenem pa se izogibati hrani in pijači, ki lahko draži boleč zob. Vsekakor pa je strokovno mnenje naših zobozdravnikov ključno za ustrezen nasvet in zdravljenje.

Je vaš zob občutljiv na toploto ali mraz?

Občutljivost zob na toploto ali mraz je lahko posledica različnih vzrokov, kot so poškodba sklenine, izpostavljenost zobnemu vratu ali prisotnost zobnih težav. Priporočljivo je, da se posvetujete z zobozdravnikom našega dentalnega centra, ki vam lahko pomaga ugotoviti vzrok občutljivosti in vam predpiše ustrezno zdravljenje ali priporočila za lajšanje simptomov.

Je vaš zob občutljiv na dotik?

Občutljivost zoba na dotik lahko kaže na različne težave, vključno z vnetjem dlesni, zobnimi oblogami, zlomom zoba ali drugimi zobnimi težavami. Da bi ugotovili natančen vzrok in prejeli ustrezno zdravljenje, je najbolje, da se čim prej posvetujete z zobozdravnikom našega dentalnega centra. Le-ta vam bo opravil pregled, postavil diagnozo in vam svetoval, kako nadaljevati.

Imate oteklino ob bolečem zobu?

Oteklina ob bolečem zobu lahko kaže na prisotnost vnetja ali okužbe v zobu ali dlesni. To je resno stanje, ki zahteva zobozdravniško pozornost. Priporočamo, da čim prej obiščete zobozdravnika v našem dentalnem centeru, ki bo lahko opravil ustrezne preglede, postavil diagnozo in vam predpisal potrebno zdravljenje. Ignoriranje takšnih simptomov lahko privede do poslabšanja stanja in resnejših težav.

Vam manjka zob?

Najboljša rešitev za manjkajoči zob je odvisna od več dejavnikov - lokacija manjkajočega zoba, vaše splošno zdravje, finančni okvirji ter vaše osebne preference. Na podlagi le-teh vam je na voljo več možnosti:

 • Zobni mostiček: To je fiksna rešitev, kjer mostiček povezuje sosednja zoba s protezo, ki nadomesti manjkajoči zob.
 • Implantat: Kirurško vstavljen implantat deluje kot nadomestek korenine zoba, na katerega je pritrjen zobni nadomestek.
 • Proteza: Odstranljiva proteza je možnost, če manjka več zob.
 • Ortodontska rešitev: V nekaterih primerih lahko ortodontske terapije pomagajo pri prilagajanju preostalih zob, da zapolnijo vrzel. Pridite v naš dentalni center, posvetujte se z zobozdravnikom in spoznajte, katera možnost je najbolj primerna glede na vaše posebne okoliščine in potrebe.
NAROČILO NA PREGLED >

Zakaj izbrati Emident?

Popolna oskrba na enem mestu, brez čakalnih vrst, ki jo nadgrajuje …

PRIJAZNA STORITEV

Strokovnost, preglednost stroškov in storitev, prilagodljiv urnik, ugodna cena in prijetna izkušnja.

ZA VSO DRUŽINO

Strokovnost, preglednost stroškov in storitev, prilagodljiv urnik, ugodna cena in prijetna izkušnja.

GARANCIJA NA VSE

Za vse zobozdravstvene storitve dajemo jamstvo za strokovno opravljeno delo, tako da ste lahko brez skrbi.
Garancijski pogoji >

FIKSNI MOSTIČEK V 24 URAH

Strokovno storitev fiksnega mostička vam izvedemo v 24 urah.

Drugi o nas

 • “Pravi naslov za tiste, ki imajo strah pred zobozdravnikom. Zelo profesionalni!“

  Jana Vuk Novak

 • "Ročne spretnosti zobozdravnice Emilije Naseve za delo v tako ozkem in občutljivemu okolju, kot so usta, izražajo vse njene izjemne spretnosti in človeške lastnosti, ki jih je tako zelo težko najti v enem samem človeku. S prizadevanjem za dobrobit pacienta v kombinaciji z nenehnim vpeljevanjem novih zobozdravstvenih tehnik, doktorica in njena asistentka zagotavljata lepo in prisrčno počutje pacientov. Kar ne gre podcenjevati, so tudi stroški posega, ki so glede na kakovostne materiale in izredno strokovnostjo dr. Emilije Naseve, sorazmerno majhni."

  Cibin Claudio

 • "Izjemno prijazni in strokovni. Zelo sem zadovoljen. Zelo lepi in prijetni prostori. Priporočam!"

  Dejan Pesovski

 • "S storitvijo zobozdravstvene ordinacije Emident sem zelo zadovoljna. Nudili so mi vso strokovno pomoč in mi zelo dobro svetovali glede na načrt zdravljenja. So prijazni in zelo ustrežljivi, kar se tiče obiskov pri njih, zato jih toplo priporočam."

  Vesna Žnidarčič

 • "Najboljši, strokovni, prijazni in cenovno ugodni."

  Aneta Georgieva

 • "Meni je pomembno, da si zobozdravnik za pacienta vzame dovolj časa in mu razloži, kaj bo počel v ustih in kaj je najboljše za zobe. V ordinaciji Emident sem dobila več kot dovolj kakovostnih informacij, zato to krasno ekipo lahko priporočam tudi ostalim."

  Branka Štraus

 • "Prijazna in profesionalna, imela sem se zelo lepo."

  Martina 36

Naročite se na brezplačni prvi pregled
ali se oglasite v našem dentalnem centru. Veseli vas bomo!
Prejmite naše nasvete preko e-pošte
Urnik

ponedeljek, torek … 12.00 - 19.00
sreda, četrtek, petek … 8.00 - 15.30
sobota … po dogovoru

Ne spreglejte tudi
Podatki o podjetju

Emident dentalni center d.o.o.
Vrtojbenska cesta 75 (Kako do nas?)
5290 Šempeter pri Gorici

t 00386 31 588 539
t 00386 5 9820 953
e info@emident.si

Načini plačila:
z gotovino, s plačilnimi karticami
in nakazilom na TRR
SI56 6400 0991 1081 711 (BIC:HKVIS)

checkmark-circle