STORITVE
od 1.280 €
od 6.800 €
od 350 €
ORALNA KIRURGIJA
od 60 €
PARADONTOLOGIJA
od 60 €
od 60 €
BELJENJE ZOB
od 350 €
ORTODONTIJA
BONDING
CENIKSPOZNAJTE NASSVETUJEMOKONTAKT

Spoznajte nas

BREZPLAČEN PRVI PREGLED

vključno z načrtom zdravljenja ter predračunom

Dentalni center EMIDENT smo ustvarili za vas, z mislijo na vaše potrebe po kompleksnem in kakovostnem zdravljenju po dostopni ceni.
Skrbeti za vaš nasmeh je užitek, privilegij in odgovornost. In prav zato se vam zahvaljujemo za zaupanje.

Po zaključeni strokovni oskrbi je naše pomembno poslanstvo, da vas naučimo odgovornosti in nege za zdrave zobe.

Z navodili za učinkovito ustno higieno, individualnimi nasveti in rednimi obiski pri nas postanete del naše ekipe. Tako vsi skupaj sodelujemo v eni smeri – da bi vaš lep in zdrav nasmeh ohranili vse življenje.

Spoznajte našo ekipo

dr. Emilija Naseva

dr. dent. med
»Ni pomembno, da si boljši od drugih; pomembno je, da si vsak dan boljša verzija samega sebe.«

Datum rojstva: 6. 10. 1980
Kraj rojstva: Kočani, Makedonija

Izobraževanje:

 • 1998 – Srednja zobotehnična šola Skopje
 • 2005 – Medicinska fakulteta Univerze v Plovdivu
 • Naziv: doktorica dentalne medicine

Podiplomsko izobraževanje:

 • tečaj implantologije – Medicaldent, Sofija
 • tečaj načrtovanja in protetike na vsadkih
 • tečaj za delo s kompozitnimi materiali na področju estetike
 • tečaj mikroskopske endodontije pri specialistu endodontije dr. Miletu Churlinovu

Strokovni profil:

bonding, estetsko zobozdravstvo (luske), proteziranje na vsadkih (ALL on 4, ALL on 6), endodontija, ustna higiena

V zobozdravstveni praksi delujem od leta 2006 in sicer od leta 2011 kot zasebnik. Redno se udeležujem strokovnih izobraževanj in usposabljanj s področij endodontije, protetike, estetske dentalne medicine in implantologije.

dr. Branimir Kriliov

dr.dent.med. spec.oral.krg., implantolog in specialist oralne kirurgije
»Zobozdravstvo mi predstavlja izziv. Želim si doseči profesionalno popolnost ter svojim pacientom ponuditi kakovostno zdravljenje in zadovoljiti vsa njihova pričakovanja.«

Datum rojstva: 29. 10. 1971
Kraj rojstva: Sofija, Bulgarija

Izobraževanje:

 • 1998 – Medicinska fakulteta Univerze v Sofiji – Naziv: doktor dentalne medicine
 • 2003 – Medicinska fakulteta Univerze v Sofiji – Naziv: specialist oralne kirurgije
 • 2010 – Medicinska fakulteta Univerze v Sofiji – humana medicina
 • 1999–2010 – predavatelj na Medicinski fakulteti Univerze v Sofiji, smer oralna in maksilofacialna kirurgija
 • 2017 – licenca za delo na področju oralne kirurgije – Zdravniška zbornica Slovenije

Strokovni profil:

implantologija, oralna kirurgija, pillar procedure

Profesionalni dosežki:

 • kvalifikacijski tečaji s področja implantologije, opravljeni pri svetovno priznanih specialistih
 • predavatelj na mednarodnih implantološki kongresih v ZDA in Evropi
 • član Zdravniške zbornice Slovenije
 • avtor člankov v številnih publikacijah s področja implantologije in estetskega zobozdravstva
 • njegovo ime povezano z razvojem bolgarske šole zobne implantologije
 • vodja seminarjev in posvetov Mednarodnega centra za implantologijo zob IFZI – Bolgarija

Emident dentalni center

EMIDENT dentalnem centru vam zagotavljamo dentalno zdravljenje z visokimi evropskimi standardi, s katerimi vam lahko garantiramo kakovostne zobozdravstvene storitve na najvišji ravni.

V želji, da bi strankam ponudili le najboljše, se nenehno izobražujemo in strokovno izpopolnjujemo. Naši zaposleni se redno dodatno usposabljajo doma in v tujini ter tako krepijo svoje kompetence, da so naše storitve lahko vselej v koraku s časom. Hiter napredek znanosti na področju dentalne medicine od nas zahteva neprestano spremljanje novosti in sodobnih trendov pri zdravljenju zob, ki jih s svojo strokovno presojo prenašamo v prakso.

Pri nas dobite profesionalen nasvet in pomoč na vseh področjih dentalne medicine. Naša misija je, da zagotovimo visokokvalitetno kompleksno oskrbo za stranke našega dentalnega centra.

Pri vašem prvem obisku naredimo podroben pregled, s katerim ugotovimo, kakšno je stanje vaših zob in dlesni, nato za vas izdelamo individualen načrt zdravljenja in pri posvetovanju našega tima zdravnikov bomo določili pravilen način zdravljenja, ki ustreza trenutnem stanju vaše ustne votline. Individualen načrt in ponudba vam dasta možnost, da lahko načrtujete zdravljenje tudi s finančnega vidika.

HIGIENA IN STERILIZACIJA

Ko gre za kvaliteto sterilizacije v naši ordinaciji ne delamo kompromisov. Naši zaposleni so usposobljeni in skrbno upoštevajo točno določena pravila, ki so zelo pomembna za doseganje brezhibne in zanesljive sterilizacije vseh inštrumentov, ter svojim strankam zagotovimo kakovostno in varno storitev.

Za steriliziranje inštrumentov uporabljamo avtoklav, ki izpolnjuje najvišje evropske standarde. Po razkuževanju in dezinfekciji jih pakiramo posamično v zato določeno embalažo, ki ohrani inštrumente sterilne do uporabe.

POZDRAV VODJE DENTALNEGA CENTRA

Ustvariti zobozdravstveno prakso, ki temelji na dobronamernem odnosu do človeka, z dobrimi nameni in odličnimi rezultati, je vodilna luč mojega življenja. Mislim, da bi morali nenehno strmeti proti popolnim rezultatom in od sebe zahtevati le najboljše.

Kot vodja Dentalnega centra Emident, se zavedam velike odgovornosti, da sem na čelu sodobne zobozdravstvene prakse, ki bi morala biti simbol različnih inovacij, združenih okoli kohezivnega kolektiva – navdihnjenega, samozavestnega in medsebojno povezanega.

Prepričana sem, da je pot do uspeha, nenehno izboljševanje – predvsem v zobozdravstveni medicini, ki se razvija s kozmično hitrostjo.

Zato se nenehno izobražujem in udeležujem različnih tečajev in seminarjev iz različnih področij zobozdravstva.

Z leti smo se soočali s številnimi izzivi, zaradi katerih smo danes to, kar smo – močni in samozavestni.

Preberite celoten pozdrav

Profesionalnost in odgovornost, ki jo prevzemam pred pacienti, sta postali del naših vrednot.

Naš cilj je, da pacienti dobijo kvalitetne storitve na enem mestu, kjer se počutijo varni in imajo zaupanje v strokovnost naših zdravnikov, zaposleni pa, da čutijo dentalni center kot svoj drugi dom, v katerem se počutijo, kot del ekipe, ki je pripravljena pomagati, tako pacientu, kot sodelavcu.

Moje dolgotrajno usposabljanje in večje zanimanje za različna področja zobozdravstvene medicine sta me naredila, da sem to, kar sem danes – mlada, uspešna, motivirana in ambiciozna oseba, ki je pripravljena sprejeti vsak izziv. Podpora moje družine me motivira, da se borim in uresničujem svoje sanje.

Zgodba o mojem poslu je zgodba o uresničevanju sanj, ki so postale resničnost zahvaljujoč prepričanju, da si ljudje zaslužijo kakovostno novo in drugačno raven storitev in zdravljenja, ko sedijo na zobozdravniškem stolu.

V Dentalnem centru Emident, naš cilj ni le skrb za bolne zobe, ampak si želimo zagotoviti zdravo ustno votlino in zobovje naših strank s pravočasno diagnozo, profilaktiko in brezhibno ustno higieno.

Vodi me filozofija, da je narava največji umetnik.

Ne moremo narediti ničesar boljšega od tega, kar je ona ustvarila.

Moj cilj je obravnavati ljudi z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji, oboroženimi z najnovejšo tehnologijo, brez kompromisov glede kakovosti materialov.

Sem srečna oseba, ker sem, kot še zelo mlada, spoznala, kakšen je moj življenjski poziv, kje sem se videla v naslednjih letih in sem naredila vse, da uresničim svojo vizijo.

Želim si še naprej živeti v sožitju s stvarmi, v katere verjamem, in se na izzive življenja odzivati z odgovornostjo, predanostjo in srcem, tako kot vedno.

Zadovoljni nasmehi mojih pacientov so zame in za moje delo, največja nagrada.

Emilija Naseva, dr. dent. med.

Rešitve za pogoste težave

Imate vnete dlesni?

Pri vnetih dlesnih oz. gingivitisu je pomembno ohranjanje dobre ustne higiene. Redno ščetkanje zob, uporaba zobne nitke in ustne vode lahko pomagajo zmanjšati vnetje. Obiščite nas, da ocenimo stanje gingivitisa in vam svetujemo ustrezno zdravljenje.

Vas boli zob?

Če vas boli zob, je najbolje, da čim prej obiščete zobozdravnika. V tem času lahko poskusite izpirati usta s toplo slano vodo, pomagate si lahko z blagimi protibolečinskimi zdravili (npr. na osnovi paracetamola), obenem pa se izogibati hrani in pijači, ki lahko draži boleč zob. Vsekakor pa je strokovno mnenje naših zobozdravnikov ključno za ustrezen nasvet in zdravljenje.

Je vaš zob občutljiv na toploto ali mraz?

Občutljivost zob na toploto ali mraz je lahko posledica različnih vzrokov, kot so poškodba sklenine, izpostavljenost zobnemu vratu ali prisotnost zobnih težav. Priporočljivo je, da se posvetujete z zobozdravnikom našega dentalnega centra, ki vam lahko pomaga ugotoviti vzrok občutljivosti in vam predpiše ustrezno zdravljenje ali priporočila za lajšanje simptomov.

Je vaš zob občutljiv na dotik?

Občutljivost zoba na dotik lahko kaže na različne težave, vključno z vnetjem dlesni, zobnimi oblogami, zlomom zoba ali drugimi zobnimi težavami. Da bi ugotovili natančen vzrok in prejeli ustrezno zdravljenje, je najbolje, da se čim prej posvetujete z zobozdravnikom našega dentalnega centra. Le-ta vam bo opravil pregled, postavil diagnozo in vam svetoval, kako nadaljevati.

Imate oteklino ob bolečem zobu?

Oteklina ob bolečem zobu lahko kaže na prisotnost vnetja ali okužbe v zobu ali dlesni. To je resno stanje, ki zahteva zobozdravniško pozornost. Priporočamo, da čim prej obiščete zobozdravnika v našem dentalnem centeru, ki bo lahko opravil ustrezne preglede, postavil diagnozo in vam predpisal potrebno zdravljenje. Ignoriranje takšnih simptomov lahko privede do poslabšanja stanja in resnejših težav.

Vam manjka zob?

Najboljša rešitev za manjkajoči zob je odvisna od več dejavnikov - lokacija manjkajočega zoba, vaše splošno zdravje, finančni okvirji ter vaše osebne preference. Na podlagi le-teh vam je na voljo več možnosti:

 • Zobni mostiček: To je fiksna rešitev, kjer mostiček povezuje sosednja zoba s protezo, ki nadomesti manjkajoči zob.
 • Implantat: Kirurško vstavljen implantat deluje kot nadomestek korenine zoba, na katerega je pritrjen zobni nadomestek.
 • Proteza: Odstranljiva proteza je možnost, če manjka več zob.
 • Ortodontska rešitev: V nekaterih primerih lahko ortodontske terapije pomagajo pri prilagajanju preostalih zob, da zapolnijo vrzel. Pridite v naš dentalni center, posvetujte se z zobozdravnikom in spoznajte, katera možnost je najbolj primerna glede na vaše posebne okoliščine in potrebe.
NAROČILO NA PREGLED >

Zakaj izbrati Emident?

Popolna oskrba na enem mestu, brez čakalnih vrst, ki jo nadgrajuje …

PRIJAZNA STORITEV

Strokovnost, preglednost stroškov in storitev, prilagodljiv urnik, ugodna cena in prijetna izkušnja.

ZA VSO DRUŽINO

Strokovnost, preglednost stroškov in storitev, prilagodljiv urnik, ugodna cena in prijetna izkušnja.

GARANCIJA NA VSE

Za vse zobozdravstvene storitve dajemo jamstvo za strokovno opravljeno delo, tako da ste lahko brez skrbi.
Garancijski pogoji >

FIKSNI MOSTIČEK V 24 URAH

Strokovno storitev fiksnega mostička vam izvedemo v 24 urah.

Drugi o nas

 • “Pravi naslov za tiste, ki imajo strah pred zobozdravnikom. Zelo profesionalni!“

  Jana Vuk Novak

 • "Ročne spretnosti zobozdravnice Emilije Naseve za delo v tako ozkem in občutljivemu okolju, kot so usta, izražajo vse njene izjemne spretnosti in človeške lastnosti, ki jih je tako zelo težko najti v enem samem človeku. S prizadevanjem za dobrobit pacienta v kombinaciji z nenehnim vpeljevanjem novih zobozdravstvenih tehnik, doktorica in njena asistentka zagotavljata lepo in prisrčno počutje pacientov. Kar ne gre podcenjevati, so tudi stroški posega, ki so glede na kakovostne materiale in izredno strokovnostjo dr. Emilije Naseve, sorazmerno majhni."

  Cibin Claudio

 • "Izjemno prijazni in strokovni. Zelo sem zadovoljen. Zelo lepi in prijetni prostori. Priporočam!"

  Dejan Pesovski

 • "S storitvijo zobozdravstvene ordinacije Emident sem zelo zadovoljna. Nudili so mi vso strokovno pomoč in mi zelo dobro svetovali glede na načrt zdravljenja. So prijazni in zelo ustrežljivi, kar se tiče obiskov pri njih, zato jih toplo priporočam."

  Vesna Žnidarčič

 • "Najboljši, strokovni, prijazni in cenovno ugodni."

  Aneta Georgieva

 • "Meni je pomembno, da si zobozdravnik za pacienta vzame dovolj časa in mu razloži, kaj bo počel v ustih in kaj je najboljše za zobe. V ordinaciji Emident sem dobila več kot dovolj kakovostnih informacij, zato to krasno ekipo lahko priporočam tudi ostalim."

  Branka Štraus

 • "Prijazna in profesionalna, imela sem se zelo lepo."

  Martina 36

Naročite se na brezplačni prvi pregled
ali se oglasite v našem dentalnem centru. Veseli vas bomo!
Prejmite naše nasvete preko e-pošte
Urnik

ponedeljek, torek … 12.00 - 19.00
sreda, četrtek, petek … 8.00 - 15.30
sobota … po dogovoru

Ne spreglejte tudi
Podatki o podjetju

Emident dentalni center d.o.o.
Vrtojbenska cesta 75 (Kako do nas?)
5290 Šempeter pri Gorici

t 00386 31 588 539
t 00386 5 9820 953
e info@emident.si

Načini plačila:
z gotovino, s plačilnimi karticami
in nakazilom na TRR
SI56 6400 0991 1081 711 (BIC:HKVIS)

checkmark-circle